Yukarı Karıncalı Ortaokulu

Vizyon: Yukarı Karıncalı Ortaokulu belirlediği vizyonu; • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.

Misyon: Yukarı Karıncalı Ortaokulu misyonu; Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Lgs de Fen lisesine öğrencilerimiz yerleşti.

Saatler: 08:30-14:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Suruç ve Birecikten Öğretmen servisimiz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ykarncalortaokulu.meb.k12.tr

Adres - AŞAĞIKARINCALI MAH. YUKARI KARINCALI KÜME EVLERİ NO 18 SURUÇ / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - Köy

Ulaşım şahsi araçlarla ve Öğretmenler için öğretmen servisimiz bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şanlıurfa il merkezine 60 km Suruç ilçe merkezine 20 km. Birecik ilçe merkezine 35 km.